2012. április 12., csütörtök

díjak *.*

Sziasztok! Elhalmoztok díjakkal, amiért nagyon hálás vagyok, és nagyon örülök nekik. Kicsit késve, de most már kirakom. Szeretném megköszönni  vauvau.-nak és Évesz.-nak ezt a díjat.


SZABÁLYOK:
1. Tedd ki a képet a blogodra!
2. Köszönd meg annak, akitől kaptad!
3. Írj 6 dolgot magadról!
4. Küldd tovább 5 írónak linkkel együtt!
5. Hagyj megjegyzést a blogukon!



A, Annyira szerencsétlen vagyok mindenben, hogy az fáj.
B, Nem csak azért szeretem Londont mert 1D meg Harry Potter hanem tavaly április 02-től 12-ig kint voltam, ahol rengeteg barátra leltem és megváltoztam.
C. Kedvenc kajám a Carbonárás  tészta
D, Hetedikben második lettem versmondó versenyen. 
E, Nagyon szeretem a Starstruck nevű Disney filmet... szerintem értitek miért
F, Öt éve úgy volt hogy kiköltözünk Írországba, de máshogy alakultak a dolgok.

A másik díjat nagyon köszönöm tulipbird-nek. Nagyon hálás vagyok.

Szabályok:

1.Tedd ki a blogodra a képet . *kész*
2.Említsd meg annak a jómadárnak a nevét,akitől kaptad. *kész*
3.Küldd tovább minimum három,kizárólag One Direction fanfictionos blognak. *kész*
4 Írj magadról pár infót ami 1D-vel kapcsolatos(pl.:hol és hogyan ismerted meg őket,ki(k) a kedvence(i)d,és miért stb.) * kész*
5. Akiknek tovább küldöd,hagyj megjegyzést a blogjukon,hogy tudják mi vár rájuk. *kész*


Nos itt ismertem meg az 1D-t akkor, mikor összevesztem egyik barátnőmmel és a facebook adatlapján megláttam kilinkelve a WMYB-t. Ott még nem voltam fan, de a zenét letöltöttem. Olyan igazán nagy őrületbe olyan három hónapja kerültem, amikor először megláttam a One Thing-et a Tv-ben. Na onnantól kezdve nem lehetett leállítani. Akkor belenéztem pár blogba, de bocsánat van olyan, ami nem éri el a blog megnevezést. Sosem volt részem igazáén nagy elismerésben, így úgy gondoltam hogy elkezdek írni egy blogot, és bebizonyítom hogy érek valamit. Remélem egyszer sikerül, és remélem hogy az írásaimmal sikerül érzelmeket kiváltani az emberekből mert ez a fő célom. Igazából nincsen fő kedvencem, de Harry áll hozzám legközelebb. Mindig van egy olyan "best" aki akkor a favorit. Két hónapja Liam volt, két hete Zayn, nemrég Louis most pedig Niall, de mindegyiket egytől egyig imádom. 

Szóval együtt választottam ki pár blogot, mert tényleg csak olyanoknak akarok adni, akik az én szememben megérdemlik, és amúgy is alig olvasok blogot. Kinek melyik díj tetszik, viheti. 

Szóval a díjazottak:

Na ennyi lenne belőlem manók! Pápá majd jelentkezem a résszel! 


1 megjegyzés: